Παρουσιάστρια απολύθηκε λόγω…. πορνείας! (videos)

Τέλος στην καριέρα της μπροστά από τις κάμερες έβαλε (έστω και προσωρινά) η διπλή ζωή μιας εκρηκτικής παρουσιάστριας στη Σερβία.

Η 24χρονη Senada Nurkic, με καταγωγή από τη Βοσνία, συνήθιζε να συμπληρώνει το εισόδημά της, προσφέροντας σεξουαλική ικανοποίηση σε άνδρες με το κατάλληλο φυσικά αντίτιμο.

Η ίδια μάλιστα, όχι μόνο δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά υποστήριξε ότι η πορνεία – αν και απαγορευμένη στη χώρα της – δεν είναι ντροπή, αλλά ένα επάγγελμα όπως όλα τα υπόλοιπα. Το εξασκούσε, δε, με την ευλογία της ίδιας της της μητέρας, αφού με τα χρήματα αυτά συντηρούσε την οικογένειά της.

Και τα χρήματα ήταν αρκετά αν αναλογιστείτε ότι το «δωράκι» της ήταν 400 ευρώ την ώρα και 800 για συμμετοχή σε όργιο, ενώ μέσα σε μια ημέρα μπορούσε να κλείσει ακόμα και δεκάωρο ιδρώνοντας τα σεντόνια. Δεχόταν πάντως, σύμφωνα με την ίδια, μόνο ευπαρουσίαστους και μη αναγνωρίσιμους άνδρες.

«Μερικές φορές νομίζω πως είμαι άρρωστη που αγαπώ το σεξ τόσο πολύ. Νομίζω είμαι νυμφομανής εξομολογείται» η πληθωρική Nurkic, συμπληρώνοντας: «Έπρεπε να πουλήσω το σώμα μου για να επιβιώσω και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό».

Αντίθετα ωστόσο, πολύ κακό είδαν οι υπεύθυνοι του καναλιού Pink το οποίο μετέδιδε την εκπομπή της, επιβεβαιώνοντας το τηλεοπτικό διαζύγιο με την παρουσιάστρια μετά την αποκάλυψη της δεύτερης καριέρας της.

«Παρά το γεγονός ότι το σόου ήταν ψυχαγωγικού χαρακτήρα, χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλει ή να ταπεινώσει κανέναν, ενώ είχε και υψηλή τηλεθέαση, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να σταματήσει την προβολή του», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του καναλιού, επιβεβαιώνοντας πως αναγκάστηκαν να το κάνουν λόγω των πολυάριθμων καταγγελιών από τους τηλεθεατές…

newsbomb.gr