Η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει την Έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2017

Η έκθεση Ταξίδι 2017 διοργανώνεται φέτος για 20η συνεχή χρονιά από τις 21-23 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, στα πλαίσια της προγραμματισμένης δράσης του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, για την ανάπτυξη του τουρισμού και των ταξιδίων.

Σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, την έκθεση Ταξίδι 2017 παρουσιάζει για δεύτερη  συνεχή χρονιά η Τράπεζα Κύπρου και της οποίας συνδιοργανωτής είναι η εταιρεία Display Art. Χορηγός είναι ο ΚΟΤ και Χορηγός Επικοινωνίας το Περιοδικό DOWN TOWN.

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο, αφού προσελκύει πάνω από 4,000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Μέσω της Έκθεσης αυτής, ο Κύπριος επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί πλήρως τόσο για τα διαθέσιμα πακέτα διακοπών στο εξωτερικό που προσφέρουν οι διοργανωτές ταξιδίων, όσο και για  διακοπές σε ξενοδοχεία της Κύπρου. Στην Έκθεση  συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, οργανισμοί ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου και της Ελλάδας, και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων.

Φέτος η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ μέρος των εισπράξεων θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Οι ώρες επισκέψεων στην έκθεση είναι:

21 Απριλίου 2017    16:00-22:00

22 Απριλίου 2017    16:00-22:00

23 Απριλίου 2017    14:00-22:00

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Έντιμος Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ κ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ  ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙ 2017

Έντιμε κ. Υπουργέ

Εξοχότατοι – Excellencies

Έντιμη κυρία βουλευτή

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

H Τράπεζα Κύπρου έμπρακτα στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες των διαφόρων Φορέων και Συνδέσμων, οι οποίες στοχεύουν στην αναβάθμιση της Τουριστικής μας Βιομηχανίας, είτε αυτή αφορά στον εσωτερικό Τουρισμό, είτε τα ταξίδια που γίνονται από Κύπριους στο εξωτερικό.

Οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου αποτελούν για τους πελάτες μας, ένα από τα πιο απαραίτητα μέσα πληρωμής στις διακοπές τους, είτε αυτές είναι στην Κύπρο, είτε στο εξωτερικό. Ειδικότερα για τα ταξίδια στο εξωτερικό η κάρτα αποτελεί έναν ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο πληρωμής και είναι ευρέως αποδεκτή σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι η ασφάλεια στον κάτοχό της ο οποίος δεν είναι αναγκασμένος να μεταφέρει άσκοπα σημαντικό ποσό χρημάτων μαζί του. Τέλος, να αναφέρω ότι οι πλείστες κάρτες μας παρέχουν δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για τον κάτοχο της κάρτας ή τα αγαπημένα του πρόσωπα, όταν τα εισιτήρια πληρώνονται με αυτές.

Όσον αφορά στον εσωτερικό τουρισμό, οι κύπριοι πελάτες μας κάτοχοι καρτών American Express επωφελούνται μέσω του Σχεδίου American Express SELECTS εκπτώσεις μέχρι και 20%  σε ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στην Κύπρο.

Επιπρόσθετα να τονίσουμε ότι οι κάτοχοι καρτών American Express που επισκέπτονται την Κύπρο για διακοπές, μπορούν παράλληλα να επωφεληθούν εκπτώσεων για πληρωμές που κάνουν σε διάφορες κατηγορίες εμπόρων όπως ξενοδοχεία και ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, μέσα από τις διάφορες χορηγίες που προσφέρουμε κατά καιρούς, αποδεικνύουμε έμπρακτα την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδουμε ως Τράπεζα Κύπρου στον τομέα του Τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί έναν από τους πλέον ουσιαστικούς πυλώνες της οικονομίας της χώρας μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσφοράς μας αυτής, αποτελεί η εδώ και πολλά χρόνια χορηγία του Χειμερινού και Καλοκαιρινού Καταλόγου για τον Εσωτερικό Τουρισμό, που εκδίδει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων.

Επιπρόσθετα στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στα πλαίσια ανάπτυξης και προώθησης νέων προϊόντων, από τον περασμένο Οκτώβριο έχουμε εισαγάγει δυο πρωτοποριακά προϊόντα στο χαρτοφυλάκιο μας που είναι:

  • ΒΑΝΚΝΕΧΤ – tagpay
  • ΒΑΝΚΝΕΧΤ – wearablepay

Τα προϊόντα αυτά καλωσορίζουν τους πελάτες μας σε ένα κόσμο όπου οι συναλλαγές και τα ψώνια γίνονται εύκολα, γρήγορα και ανέπαφα χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους μετρητά ή το ίδιο το πλαστικό της κάρτας. Είναι ευρέως αποδεκτά τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν άνεση αλλά και ευελιξία στις διακοπές του κάθε πελάτη μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους έχουν συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της εξαιρετικής αυτής Έκθεσης, η οποία πέραν της ενημέρωσης, παρέχει την ευκαιρία στον καθένα μας να πληροφορηθεί για όλα όσα αφορούν τις διακοπές μας, οι οποίες και αναμφίβολα αποτελούν για τον καθένα μας ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά μας.

Εύχομαι  λοιπόν κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας, ώστε η Έκθεση ΤΑΞΙΔΙ να αποτελέσει για όλους μας μία σημαντική πηγή πληροφοριών για το καθετί που αφορά στα ταξίδια αλλά και τις διακοπές γενικότερα.