MC MEDIA NETWORK

Wednesday, 17 April
Advertisement

Οργανικά καλλυντικά? Η νέα τάση!

Advertisement

Όταν οι ειδικοί αναφέρονται σε οργανικά συστατικά, εννοούν μόνο εκείνα τα οποία καλλιεργήθηκαν και παράχθηκαν σύμφωνα με ειδικά αυστηρά οικολογικά κριτήρια. Οι οργανικές μέθοδοι καλλιέργειας συνεργάζονται με το φυσικό οικοσύστημα χωρίς να προσπαθούν να κυριαρχήσουν πάνω σε αυτό ή να το υποτάξουν, αναγνωρίζοντας ότι η επιβίωση του πλανήτη βασίζεται σε μία περίπλοκη και ευαίσθητη ισορροπία.

Σμίλευση σώματος με #Aphrodite! Μπορεί το καλοκαίρι να απέχει ακόμα λίγους μήνες, ωστόσο η προετοιμασία ξεκινά από τώρα! Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και του τοπικού πάχους, επιλέξτε τα προϊόντα της σειράς Αφροδίτη. Οι συνταγές είναι ενισχυμένες με Πλαγκτόν, Καφεΐνη και Ροζ Πιπέρι, δραστικά συστατικά που διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δράση, ενώ σμιλεύουν και διορθώνουν το περίγραμμα του σώματος. #mustbuy #bodysculpture #plankton #pinkpepper #caffeine #clinicalstudies

A post shared by FRESH LINE Organic Cosmetics (@fresh_line_cyprus) on

- Advertisement -


Η μακρά ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής και των διάσημων θεραπευτών όπως ο Ιπποκράτης, ο Διοσκουρίδης, ο Θεόφραστος και άλλοι, ενθάρρυναν την οικογένεια να χρησιμοποιήσει συνταγές ομορφιάς, βασισμένες σε βότανα και σπάνια φυτά της ελληνικής φύσης. Αυτές οι συνταγές με την αρωματοθεραπευτική τους δράση, αποτελούν μια πολύτιμη παράδοση που μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά.
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εξισορρόπηση, εναρμόνιση και προαγωγή της υγείας του σώματος, του νου και του πνεύματος, η εταιρεία Fresh Line εξειδικεύετε εξ ολοκλήρου στην παραγωγική της μονάδα ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων με πάνω από 400 κωδικούς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με βάση φυτικά εκχυλίσματα, οργανικά φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια και φυσικά βούτυρα.
Εκτός από τις συνήθεις μορφές προϊόντων, εξακολουθεί να διατηρεί αυθεντικά σπιτικά καλλυντικά, όπως χειροποίητα σαμπουάν στερεάς μορφής, μείγματα ελαίων για ενυδάτωση, ξύδι λάμψης για τα μαλλιά και σαπούνια που παράγονται με παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές, χωρίς τη χρήση μηχανημάτων.
Σε όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων της Fresh Line, μπορεί κανείς να βρει το Fresh Bar, μια ανατρεπτική και επαναστατική πρόταση, αφού τα προϊόντα πωλούνται με το ζύγι στην επιθυμητή ποσότητα συμπεριλαμβανομένων των βιολογικά πιστοποιημένων φρέσκων μασκών προσώπου που διατηρούνται στο ψυγείο, αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος, βούτυρα σώματος και ευφάνταστα σαπούνια τα οποία διατίθενται φρέσκα στο κατάστημα.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK