MC MEDIA NETWORK

Saturday, 27 April
Advertisement

Dior prestige la crème texture riche

Advertisement

Τον Ιανουάριο του 2017 μια νέα σελίδα γράφτηκε στην ιστορία της Dior Prestige. Το Rose de Granville, το εμβληματικό συστατικό της σειράς, αποκαλύπτει μια νέα δύναμη στην καρδιά του δέρματος. 

- Advertisement -

Σήμερα, το επιστημονικό τμήμα του Dior μετρά την αναγεννητική δύναμη του Rose de Granville, απευθείας στην καρδιά του δέρματος, στα βαθύτατα στρώματα του δέρματος.

ΜΙΑ ΟΣΦΡΗΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Στην καρδιά της Dior Prestige La Crème βρίσκεται μια μοναδική οσφρητική υπογραφή, που εξυμνεί ένα εκθαμβωτικό και μοσχοβολιστό τριαντάφυλλο με χαρακτήρα, αποκαλύπτοντας μια αίσθηση κρυμμένης άνεσης. Ένα ψυχο-φυσιολογικό πρωτόκολλο μελέτης, μοναδικό στα καλλυντικά, έχει συσταθεί για τη διερεύνηση τριών  βασικών κριτηρίων:

  1. Την εγκεφαλική δραστηριότητα: ένα ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) μετρά την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου και προσφέρει μια αξιολόγηση του επιπέδου της ψυχολογικής χαλάρωσης.
  2. Διακύμανση του καρδιακού ρυθμού: ένας αισθητήρας αξιολογεί τη συναισθηματική ένταση.
  3. Ρυθμός αναπνοής: η ανάλυση του ποσοστού αναπνοής αξιολογεί την συναισθηματική ευχαρίστηση. Για παράδειγμα, η αναπνευστική άπνοια υποδηλώνει μια δυσάρεστη οσμή.

Πέρα από την αισθητή ευχαρίστηση, η διακύμανση αυτών των τριών ψυχοσωματικών κριτηρίων αποδεικνύει έμπρακτα την επίδραση του αρώματος Dior Prestige στο σώμα.

  1. Ο εγκέφαλος ξυπνάει: η αύξηση της αδρανοποίησης του δεξιού μετωπιαίου λοβού καταδεικνύει μια θετική συναισθηματική αντίδραση.
  2. Ο καρδιακός ρυθμός είναι σταθερός: αυτό είναι η απόδειξη της εκ νέου ευθυγράμμισης του σώματος και του μυαλού.
  3. Η αναπνοή ανοίγει: το άρωμα Dior Prestige έχει τη δύναμη να χαλαρώσει τον αναπνευστικό ρυθμό, σημάδι της συναισθηματικής ευχαρίστησης και ψυχολογικής ξεκούρασης.

 

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK