MC MEDIA NETWORK

Saturday, 27 April
Advertisement

Deloudis

Advertisement

Η κορυφαία εταιρεία επίπλων Deloudis , στον άρτια σχεδιασμένο εκθεσιακό της χώρο στην  Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 217 Ε, στη  Λεμεσό, παρουσιάζει όμορφα, διαχρονικά και λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακού σχεδιασμού, γνωστών σχεδιαστικών οίκων παγκοσμίως, που μετατρέπουν τον χώρο σας σε οικιστική εμπειρία τέλεια προσαρμοσμένη στον τρόπο ζωής, τα γούστα και τις ανάγκες σας.

- Advertisement -

Τελευταίες συνεργασίες της Deloudis  αποτελούν οι συνεργασίες της με οίκους σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων και συναφών αντικειμένων που αφορούν στον εξοπλισμό εξωτερικών κυρίως χώρων όπως:

Tribù- Βέλγικη εταιρεία κατασκευής επίπλων εξωτερικού χώρου, με εμμονή στην άψογη αισθητική του εσωτερικού χώρου που προεκτείνεται και στη βεράντα και στον κήπο, ώστε να δίνεται απόλυτα μια ολοκληρωμένη η οικιστική εμπειρία. Τα προϊόντα της εταιρείας αυτής,  που ιδρύθηκε στις  αρχές της δεκαετίας του 90΄είναι πλέον παγκόσμια αναγνωρισμένα για τον ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό τους και για την έμφαση που δίνει η εταιρεία στη διακριτικότητα και στην απαράμιλλη ποιότητά τους. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου στα οποία εξειδικεύεται, συνδυάζουν πρωτοπορία υλικών, λιτές γραμμές ανυπέρβλητης αισθητικής και  αξεπέραστη ποιότητα. Διακριτική πολυτέλεια και λειτουργικότητα.  Κάθε κομμάτι είναι συνδυασμός ποιότητας, απλότητα και μοντέρνας κομψότητας.

Gandia Blasco – Ο ισπανικός εμπορικός οίκος Gandia Blasco παράγει ανθεκτικά και απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας έπιπλα. Αυτά τα έπιπλα δημιουργήθηκαν για να ζουν εκτός! Δεν απαιτούν φροντίδα, δεν καταστρέφονται και αντέχουν και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες. Η κατασκευαστική τους δομή  στηρίζεται στα καλύτερα μέταλλα, πλαστικά και ξυλεία. Είναι καλοσχεδιασμένα, λειτουργικά και απόλυτα προσαρμοσμένα  στις όποιες καιρικές συνθήκες επικρατούν στο χώρο εγκατάστασης τους. Είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε υπαίθριο χώρο συμπεριλαμβανομένου του κήπου, του patio, ακόμα και για την παραλία. Έχουν καθαρές  γραμμές και  κομψές καμπύλες προσδίδοντας στο κάθε έπιπλο εξαιρετικά ισορροπημένη και ελκυστική εμφάνιση. Υψηλών προδιαγραφών υλικά, κομψά, λειτουργικά, με ξεχωριστό στυλ και μορφή που τα κάνει ανεπανάληπτα. Ιδέες και φόρμες που συνδυάζουν ζεστά, σύγχρονα σχέδια που εκπλήσσουν ευχάριστα και ορίζουν το ευ ζην!

Paola Lenti- Από το 1994 η ιταλική Paola Lenti έχει ακολουθήσει  συνεπή και δυναμική επιχειρηματική στρατηγική βασισμένη στην έρευνα και τον πειραματισμό και έχει οδηγήσει την επιχείρηση να καθιερωθεί ως διεθνής αναφορά στον κόσμο του σχεδίου. Η δύναμη της Paola Lenti είναι η  ομαδική εργασία που συνδυάζει την επιστημονική μελέτη με τη δεξιοτεχνία του  τεχνίτη, την ακτινοβολία των χρωμάτων και την έμπνευση που προκύπτει από τη γεωμετρία και το ανάγλυφο των σχημάτων. Τα έπιπλα είναι λειτουργικά και διασκεδαστικά και το ίδιο φροντισμένα είτε εξυπηρετούν εσωτερικούς χώρους ή υπαίθριους. Τα προϊόντα Paola Lenti σχεδιάζονται με βασικές αρχές  την απλότητα και την άνεση. Συνδυάζουν τεχνολογικές καινοτομίες  με τις παραδοσιακές αρχές της άνεσης και της διάρκειας. Υλικά, χρώματα και φόρμες είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν τη δοκιμή του χρόνου.

 

 

 

 

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK