Οι μεγαλύτερες beauty καμπάνιες για το 2017 με διάσημες πρωταγωνίστριες!!!

Σκέψου το: ένας οίκος βεληνεκούς Chanel ή Dior να θέλει να συνδέσει το όνομά του με εσένα!

Μπαίνουμε σε νέα σεζόν που σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες θα βλέπουμε μπροστά μας πολλές διάσημες σε πολλές νέες καμπάνιες.

Αλλά αυτές παρακάτω είναι οι πιο πετυχημένες παύλα αγαπημένες μας.

PS: Στην πραγματικότητα αφορμή γι’ αυτό το θέμα είναι η συνεργασία της Angelina Jolie με τον οίκο Guerlain για ένα ολοκαίνουριο άρωμα. Η Angelina είχε να κάνει παρόμοια ενέργεια από το 2007 με την Shiseido άρα, όπως καταλαβαίνεις, αυτό το γεγονός κάνει αυτό το νέο ακόμη πιο huge!

Η Angelina Jolie για τον οίκο Guerlain

Mετά από δέκα χρόνια τέτοιου τύπου αποχής η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του ολοκαίνουριου αρώματος Mon Guerlain. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: η Angelina συμμετείχε και στην δημιουργία του αρώματος αυτού ενώ εξ αρχής ο λόγος που δέχτηκε να συμμετέχει είναι γιατί ο οίκος της θυμίζει την μητέρα της που χρησιμοποιούσε πάντα μια πούδρα Guerlain. Last but not least: τα χρήματα που πήρε για την καμπάνια τα διέθεσε σε φιλανθρωπικό σκοπό, κάτι που μας κάνει να την αγαπάμε πιο πολύ (sorry Jennifer! Κι εσένα!).

Lily Rose Depp για τον οίκο Chanel

H συνεργασία της Lily Rose Depp ξεκίνησε πριν περίπου έξι μήνες με το άρωμα Chanel no 5 L’eau και συνεχίζεται. Η τελευταία καμπάνια της και η πρώτη για την άνοιξη έρχεται σε συνδυασμό με τα ολοκαίνουριο lip gloss, Rouge Coco Gloss κι εδώ πρέπει να δεις την καμπάνια. Να σημειωθεί ότι και η μητέρα της Lily Rose Depp, Vanessa Paradis, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες του οίκου και στο no 5, και ήταν τόσο ίδιες! Φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ.

Bella Hadid για τον οίκο Dior

H συνεργασία της Bella με τον οίκο Dior κλείνει περίπου ένα χρόνο και πολλές καμπάνιες. Η τελευταία τους συνεργασία είναι για τη μάσκαρα Diorshow Pump N’ Volume με όλη αυτή την ένταση στα μάτια που μας κάνει να πιστεύουμε υποσυνείδητα πως αν αποκτήσουμε αυτή τη μάσκαρα θα γίνουμε σαν την Bella. Εχμ. Όχι.

Kendall Jenner για την Estee Lauder

Η Kendall Jenner έχει μπει στη λίστα με τις διάσημες μούσες της Estee Lauder εδώ και περίπου δύο χρόνια. Η πρώτη της καμπάνια για το 2017αφορά αυτά τα patches για την περιοχή των ματιών, τα Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask για τα οποία θα έχεις review σύντομα. Κράτησε μέχρι τότε, ότι η Kendall είναι πολλά περισσότερα από μια Kardashian αλλά ένα μοντέλο που μπορεί να μπει σε κάθε ρόλο.