MC MEDIA NETWORK

Wednesday, 24 April
Advertisement

Wanderlust: Μια “νέα εποχή” ξεκινά για την Stradivarius! (video)

Advertisement

Η Ισπανίδα καλλονή Blanca Padilla και ο George Alsford -κεντρικό πρόσωπο της πρώτης ανδρικής σειράς Stradivarius-, είναι οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας “Wanderlust” για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. 

- Advertisement -

Wanderlust” θα πει η ακατανίκητη επιθυμία του να ταξιδεύεις και να εξερευνάς τον κόσμο, εξ ου και στις λήψεις των Bèla Adler & Salvador Fresneda, η έρημος γίνεται το ιδανικό σκηνικό, όπου η Stradivarius αφηγείται την ιστορία ενός καινούργιου και συναρπαστικού ταξιδιού που αντιπροσωπεύει τη “νέα εποχή” στην οποία εισέρχεται το ισπανικό brand.

Μεταλλικά και τεχνικά υφάσματα χαρίζουν ένα φουτουριστικό ύφος, κορσέδες που τονίζουν τη σιλουέτα και φουσκωτά μανίκια παραπέμπουν στις ενδυμασίες των πειρατών, ενώ κομμάτια με μια πιο ροκ/επαναστατική διάθεση, συμπληρώνουν τη συλλογή.

Στα υποδήματα, τα ankle boots και τα κλειστά σανδάλια ξεχωρίζουν,  το backpack γίνεται ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις εξόδους μας και τοdenim -αγαπημένο ύφασμα του brand– παίζει και πάλι καθοριστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK