Στη Λεμεσό τα 16 εκατομμύρια του Τζόκερ! (pic)

Κι όμως η τύχη του χαμογέλασε… Ένας υπερτυχερός από τη Λεμεσό τίναξε τη μπάνκα στον αέρα στο Τζόκερ!

Μετά από αλλεπάλληλα τζάκποτ στο Τζόκερ (16 στη σειρά) τελικά στην κλήρωση της Πέμπτης (1784) βρέθηκε νικητής και μάλιστα Κύπριος κερδίζοντας το τεράστιο ποσό που φτάνει τα 16.428.349,89 ευρώ!

Το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της Φωτεινής Καβάζη που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Μέσα Γειτονιά.

 

Άλλοι δυο τυχεροί εντοπίζονται στην Κύπρο μετά την χθεσινοβραδινή κλήρωση του Τζόκερ. Μετά τον υπερτυχερό στη Λεμεσό που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο που κερδήθηκε στην Κύπρο, στη β΄ κατηγορία που ακολουθεί οι δυο από τους οκτώ τυχερούς κατέθεσαν το μαγικό δελτίο σε πρακτορείο στο Φρέναρος και την Αγία Νάπα αντίστοιχα.

Είδαν τη θεά τύχη να τους χαμογελά και να ξυπνούν σήμερα με 120 χιλιάδες ευρώ περισσότερα στον τραπεζικό τους λογαριασμό… Ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αν και δεν έγιναν εκατομμυριούχοι… όπως ο πρώτος.

Αναλυτικά και σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ  ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1784ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των  € 16.428.349,89 . Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν  8 τυχερά δελτία κάθε ένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των  € 120.884,96.

Cyprus Times