Χταπόδι με σάλτσα πορτοκάλι

Συστατικά
  • 3 κρεμμύδια
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 5-6 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
  • 1 κιλό χταπόδι (πλοκάμια)

Για τη σάλτσα

  • 450 γρ. χυμό πορτοκάλι
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 60 γρ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Εκτέλεση
  • Βράζουμε το χταπόδι με το κρασί, το ξύδι και το ένα…

Διαβάστε περισσότερα στο mycooking.com.cy