Χριστίνα Κυριάκου: Mιλά στο Lady Times για την υποκριτική και τον έρωτα!

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες νεαρές Κύπριες ηθοποιούς. 

Η Χριστίνα Κυριάκου δεν έχει μόνο κλίση στην υποκριτική, αλλά είναι εξίσου καλή στο χορό και στο τραγούδι.

Μάλιστα, μόλις πρόσφατα τελείωσε τις εμφανίσεις της στο “Ένα Θρίλερ Μιούζικαλ”, ενώ μέσα στις επόμενους επαγγελματικούς της στόχους είναι να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και να κυνηγήσει μια καριέρα εκεί.

Το Lady Times συνάντησε την όμορφη ηθοποιό στη Λεμεσό και μίλησε μαζί της για τη σχέση της με την υποκριτική, τα όνειρά της για το μέλλον, αλλά και για τον έρωτα!

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο; 

Περίεργα, ωραία θα έλεγα! Σταμάτησα να αγχώνομαι για τη δουλειά τόσο πολύ και είμαι λίγο πιο χαλαρή. Μόλις τελειώσουν όλα όσα κάνω, θα βάλω σε πρόγραμμα τους καινούργιους μου στόχους, που πιστεύω πως θα με εξελίξουν.

 

Ήταν καλό μαζί σου μέχρι στιγμής το 2017; 

Ναι! Με πολύ ωραίους ανθρώπους και συνεργασίες. Η νέα χρόνια με βρήκε στην Αθήνα να διασκεδάζω στην Άννα Βίσση μέχρι τελικής πτώσεως, άρα αν συνεχιστεί έτσι, διασκεδάζοντας δηλαδή, θα πάνε όλα τέλεια!

Επαγγελματικά που σε συναντούμε;

Θεατρικά τώρα είμαι στο θέατρο Δέντρο, στο παιδικό μιούζικαλ “Ο Μολυβένιος Στρατιώτης” της Χρυσής Ανδρέου και μόλις τελείωσα το βραδινό μιούζικαλ “Ένα Θρίλερ Μιούζικαλ” του Χρήστου Νικολάου και της Αντιγόνης Τασουρή.

 

Τα επόμενά σου σχέδια

Οι νέοι επαγγελματικοί στόχοι είναι να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα για να δουλέψω εκεί και κυρίως με τη μουσική και το τραγούδι, τα οποία αγαπώ εξίσου με την υποκριτική. Οπότε όλα τα παράθυρα είναι ανοιχτά, είμαι πολύ πρόθυμη και έχω βάλει πείσμα να τα καταφέρω.

Μετανιώνεις καμιά φορά που δεν επέλεξες ένα πιο σταθερό επάγγελμα; 

Η εποχή που ζούμε δεν ευνοεί κανένα επάγγελμα. Πουθενά δεν είναι σταθερά τα πράγματα πια. Καμιά φορά απελπίζομαι και λέω ότι θα ήθελα να είχα σπουδάσει κάτι άλλο, αλλά μετά από λίγο η αγάπη μου για αυτή την τέχνη τα διαγράφει όλα. Τουλάχιστον είμαι τυχερή, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ.

 

Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι συμβουλή θα έδινες στον εαυτό σου; 

Να αγαπώ και να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Τον μαθαίνω ακόμα και με ξαφνιάζουν τα αποθέματα ψυχικής δύναμης που κρύβει μέσα του ο καθένας μας, τα οποία ανακαλύπτεις σίγα-σιγά στην πορεία.

Μιλώντας για αγάπη, αλήθεια, πώς πέρασες τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;  

Με φίλους σε σπίτι! Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη γιορτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν φημίζομαι και πολύ για το ρομαντισμό μου! (γελά)

 

Αν είχες την ευκαιρία να περάσεις την ημέρα των ερωτευμένων με έναν επώνυμο, εν ζωή ή όχι, ποιος θα ήταν αυτός; 

Δεν είμαι σίγουρη… Μάλλον θα επέλεγα τον Jason Statham. Μου αρέσει αυτή η αγριότητα που έχει στο πρόσωπό του και νομίζω ότι είναι ακριβώς αντίθετος στο χαρακτήρα του. Θα γελούσαμε πολύ νομίζω!

Τι σε γοητεύει πάνω σε έναν άντρα;

Να έχει προσωπικότητα! Να έχει στόχους, να θέλει να εξελίσσεται και να σέβεται και να θαυμάζει τη γυναίκα. Προσέχω πάντα το χαμόγελο κάποιου. Μπορώ να καταλάβω πολλά από τον τρόπο που χαμογελά.

 

Και τι σε ξενερώνει;

Να είναι τσιγκούνης, αγενής και να νιώθω ότι ακολουθεί το σύνολο, απλά και μόνο επειδή δεν έχει προσωπική σκέψη και άποψη.

Τρία πράγματα που ονειρεύεσαι να κάνεις στο μέλλον;

Να γίνω μία επιτυχημένη και διαχρονική performer, τόσο στην υποκριτική, όσο και στο χορό και το τραγούδι. Να ταξιδέψω σε χώρες του Τρίτου Κόσμου και να μπορέσω να βοηθήσω – είναι ένα όνειρο ζωής. Να γυρίσω όλο τον πλανήτη και να δω κάθε γωνιά της Γης!