MC MEDIA NETWORK

Saturday, 20 April
Advertisement

M·A·C

Advertisement

Η πιο επαναστατική και με την σημαντικότερη επιρροή εταιρεία στον κόσμο της παγκόσμιας βιομηχανίας καλλυντικών, Makeup Art Cosmetics (M·A·C), μεταφέρεται σε ένα πλήρες ανακαινισμένο κατάστημα στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 23Α, στην Λευκωσία.

- Advertisement -

Το ρητό της μάρκας – “All races, all sexes, all ages” αντιπροσωπεύει τη στάση της απέναντι στην ατομικότητα, την τέχνη και τη δύναμη της αυτο-έκφρασης.

Το πάθος, η καλλιτεχνία και η ορμητικότητα προς τις καινοτομίες, έκαναν την M·A·C να είναι στα παρασκήνια σε περισσότερες από 200 επιδείξεις μόδας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι.

Η M·A·C είναι ένα makeup brand που αρχικά δημιουργήθηκε από makeup artists για makeup artists. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η M·A·C έχει ιδιαίτερο σεβασμό και τιμά το makeup community με έργα, ειδικά φτιαγμένα για αυτούς.

Και τώρα συνεχίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της, με το νέο και ανακαινισμένο κατάστημα στην Λευκωσία. Το κατάστημα περιλαμβάνει όλα τα άριστα συστατικά που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα κατάστημα M.A.C (όπου η ατμόσφαιρα είναι τόσο σπουδαία όσο και το μακιγιάζ).

Μην το χάσετε την Πέμπτη, 19/1! Σας περιμένουμε από τις 9:00 π.μ.  για να γνωρίσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα M·A·C και να δημιουργήσετε μαζί με ένα M·A·C Artist το προσωπικό σας look! Οι πρώτοι 250 θα λάβουν δώρο ένα κραγιόν με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα!

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK