MC MEDIA NETWORK

Wednesday, 24 April
Advertisement

Limassol Del Mar

Advertisement

To Limassol Del Mar, το νέο πρωτοποριακό αναπτυξιακό έργο που αναμένεται να κτιστεί στην καρδιά του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ara Design International, η οποία αναλαμβάνει την εσωτερική διακόσμηση των κτηρίων Α και Β.

- Advertisement -

Η εταιρεία ara Design ιδρύθηκε το 1996 από τους Andre Avedian και Harry Gregory και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων ιδεών εμπνέοντας τον κόσμο της διακόσμησης, ενώ εξειδικεύεται στον διεθνή τομέα της φιλοξενίας.  O παγκοσμίου φήμης κολοσσός εστιάζεται στην ποιότητα και την εμπιστοσύνη, προκειμένου να παρέχει υπερσύγχρονες και λειτουργικές υπηρεσίες σε κορυφαίες εταιρείες διεθνώς.

Με γραφεία στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή, η εταιρεία ara Design International έχει σφραγίσει και υπογράψει πολλά έργα διακόσμησης εσωτερικών χώρων σε περισσότερες από 30 χώρες, τα οποία περιλαμβάνουν ξενοδοχεία 5 αστέρων, όπως Marriot Paris και Hyatt Moscow το οποίο θα εγκαινιαστεί σύντομα, resort spas, boutique hotels, πολυτελή εστιατόρια και ιδιωτικές κατοικίες.

Το εξαιρετικό αναπτυξιακό έργο, Limassol Del Mar, προβάλλει αρχιτεκτονική πρωτοτυπία και κοσμοπολίτικη προσωπικότητα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει άμεση θέα στη θάλασσα σχεδόν από όλους τους χώρους ενώ οι μεγάλες βεράντες με τη γυάλινη πρόσοψη συνδέουν αρμονικά τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο. Αυτό θα αποτελέσει τη πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές της εταιρείας ara Design International, προκειμένου να εμφυσήσουν τη μαγεία και τη γοητεία του μεσογειακού στυλ σε κάθε διαμέρισμα.

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών παραλιακό αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλιακές περιοχές της Κύπρου, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5αστερες υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τα διαμερίσματα και τα καταστήματα προς πώληση στο Limassol Del Mar, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 25 510888 ή info@limassoldelmar.com.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK