Χαμός!! Πρωταγωνίστρια της κυπριακής τηλεόρασης στο Survivor μαζί με τον σύζυγο της! (pics)

Σύμφωνα με το Nassos Blog η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ετοιμάζονται για το Survivor…

Μόνο τυχαία δεν έγινε η ολόγυμνη φωτογράφιση του ζευγαριού στο «Down Town». Οι πικάντικες δηλώσεις και τα ακόμη πιο πικάντικα φωτογραφικά ενσταντανέ αφενός αποσκοπούσαν στον «ντόρο» που θα δημιουργηθεί αφετέρου για να προωθηθούν οι συζητήσεις του ζευγαριού με τον Σκάϊ. Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης συζητούν για την συμμετοχή τους στο «Survivor» στην ομάδα των celebrities.
ma1

H Μαρία ανενεργή τηλεοπτικά και ο Γιάννης ολοκληρώνοντας την συμμετοχή του στο σήριαλ του Star «Ζωή μου» θέλουν και πάλι να βρεθούν στην πρώτη τηλεοπτική γραμμή. Εξ’ ου και το χθεσινοβραδινό ραντεβού του ηθοποιού με τον παρουσιαστή του «Survivor» Σάκη Τανιμανίδη που βλέπετε μόνο εδώ. Εξυπακούεται πως την τελευταία λέξη για την λίστα των συμμετεχόντων θα έχει η γενική διευθύντρια προγράμματος του Alpha Άλκηστις Μαραγκουδάκη που έχει κάνει πολύ δυναμικό come back και δείχνει ότι γνωρίζει άριστα την ανθρωπογεωγραφία της ελληνικής τηλεόρασης.

ma

Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε τα 40άρια στην τηλεθέαση του «Voice» και αυτό το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του Σκάϊ Γιάννης Αλαφούζος και οι στενοί συνεργάτες του. Και που να δείτε τι έρχεται στο x-factor… μιλάμε για πυρηνική επιτροπή…