Τέσσερις πανέμορφες Ελληνίδες ηθοποιοί ποζάρουν για καλό σκοπό! (pics)

Η Folli Follie, με την iconic και best-selling συλλογή της, Heart4Heart, στηρίζει το Ίδρυμα Coeurs Pour Tous Hellas (CPTH) «Καρδιές για όλους» και το φιλανθρωπικό του έργο για άπορα παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες, προσφέροντας μέρος των εσόδων από κάθε αγορά προϊόντος της συλλογής Heart4Heart, σε κόσμημα, ρολόι ή αξεσουάρ, για να ενισχύσει τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Κατερίνα Γερονικολού συμμετέχουν ως Πρέσβειρες Καλής Θελήσεως σε αυτή την ενέργεια από καρδιάς, της Folli Follie προς το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous Hellas (CPTH) «Καρδιές για όλους», στηρίζοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που στοχεύει να χαρίσει ελπίδα σε άπορα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Οι αγαπημένες ηθοποιοί ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της Folli Follie για να διαδώσουν το μήνυμα αγάπης, κάνοντας όλες τις καρδιές από την iconic και best-selling συλλογή Heart4Heart της Folli Follie να «χτυπούν» για τα παιδιά.

Μέρος των εσόδων από κάθε αγορά προϊόντος της συλλογής Heart4Heart, σε κόσμημα, ρολόι ή αξεσουάρ, θα προσφερθεί για να ενισχύσει τους σκοπούς του Ιδρύματος.

screenhunter_3760_jan-_09_10-24

screenhunter_3758_jan-_09_10-24

screenhunter_3761_jan-_09_10-29

screenhunter_3757_jan-_09_10-23

 

Sponsored by: