MC MEDIA NETWORK

Saturday, 20 April
Advertisement

Σεξ χωρίς…. προκαταρκτικά! (pics)

Advertisement

Το σεξ για να είναι καλό και να έχεις λόγο να το θυμάσαι από την επόμενη μέρα μέχρι για πάντα προϋποθέτει προκαταρκτικά. Αυτό φανερώνουν κατ’ επανάληψη έρευνες, συζητήσεις μεταξύ γυναικών, ερωτικά εγχειρίδια κι ό,τι άλλο διαπραγματεύεται την επαφή από το πρίσμα της γυναικείας απόλαυσης.

- Advertisement -

Είτε 5, είτε 11, είτε 26 λεπτά (ναι, προκαταρκτικά που διαρκούν μισή ώρα θέλουν τα θηλυκά σύμφωνα με έρευνα που έχουμε στα χέρια μας από το 2004 και δημοσιεύτηκε στην Επιθεώρηση “Journal of Sex”), το μόνο σίγουρο είναι πως το ερωτικό παιχνίδι που προηγείται πριν τη διείσδυση είναι απαραίτητο αν θεωρείς πως το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μία ξερή συνουσία.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που όλα είναι πιο ωραία όταν γίνονται “μια κι έξω”, “μπαμ και κάτω”, “βουρ στο ψητό” ή όπως αλλιώς θες πες το.

xoris6

Όταν έχετε πιει λίγο παραπάνω

Βγήκατε, ήπιατε, γυρίσατε σπίτι, ξέρουμε όλοι τι θέλετε να κάνετε τώρα με τα ταμπού σας πεσμένα στα πατώματα μαζί με όλα τα υπόλοιπα (τα ‘χει αυτά το αλκοόλ, τις ρίχνει τις αναστολές), ε δεν κρατιέστε. Άσε που δεν αντικειμενικά τώρα με τέτοια ζαλούρα δεν είστε και για πολλές μετακινήσεις πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, κουνάει Γιάννη μου. Η φάση θέλει γρήγορες κινήσεις, γιατί το πιώμα φέρνει υπνηλία και οι περιττές κινήσεις ανακατωσούρα.

Στην καλή αντάμωση

Μετά από διακοπές χωριστά, μίνι- χωρισμό, επαγγελματικό ταξιδάκι ή οποιονδήποτε άλλο λόγο που σας έχει κρατήσει μακριά για ένα διάστημα κι έχει σταθεί αφορμή ώστε να φουντώσει το πάθος σας γιατί λείψατε ο ένας στον άλλο, το πρωτόκολλο παρακάμπτεται. Η πρώτη φορά μετά από καιρό είναι πάντα γρήγορη κι έντονη.

xorix

Κάπου που μπορεί να σας κάνουν τσακωτούς

Στο αμάξι; Στην (όποια) τουαλέτα; Στο ασανσέρ; Οπουδήποτε επικρατεί περιορισμένος χωροχρόνος και κίνδυνος να πιαστείτε στα πράσα. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, αθόρυβα και απαγορευμένα. Το σεξ σε δημόσιο χώρο γίνεται συνήθως σε μέρη όπου δεν είναι συμβατά με τον χαρακτήρα των προκαταρκτικών. Τι να πρωτοχωρέσεις σε μια τουαλέτα και πόσο άνετος να είσαι με την ιδέα ότι κάποιος κατουριέται εξαιτίας σου πίσω από την πόρτα;

Μετά από τσακωμό

Το make-up sex συνήθως δεν έχει προκαταρκτικά και είναι σαν την πίπα της ειρήνης.

Τη δεύτερη φορά (μετά την πρώτη την καλή)

Αναπόφευκτο, αποτελεσματικό και εξίσου αξέχαστο με την ολοκληρωμένη βερσιόν. Στη ρεπετισιόν δεν έχει ν’ αποδείξει κάτι κι ο παρτενέρ είναι πιο ο εαυτός του, μην του το χαλάς, ασ΄τον να παίξει γρήγορη μπαλίτσα.

ladylike

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK