Η αναφορά της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην ερωτική ταινία της Αλεξανδράτου!

 

Πέντε χρόνια φυλάκισης για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Τοdvd της Τζούλια Αλεξανδράτου και του Γάλλου Ίαν Σκοτ, είχε πλασαριστεί αρχικά ως sex tape,, το οποίο κλάπηκε και διέρρευσε εν αγνοία των πρωταγωνιστών του, με την ίδια να δηλώνει στα Μέσα ότι είναι δυσαρεστημένη που κυκλοφόρησε.

Όπως ήταν επόμενο, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την παρέμβαση του ΣΔΟΕ, που κάλεσε για έλεγχο τόσο την Τζούλια Αλεξανδράτου, όσο και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Στο δικαστήριο οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία παραγωγής Sirina αθωώθηκε καθώς φάνηκε πως ήταν σε όλα νόμιμη στην συνεργασία με το γνωστό μοντέλο.

Αυτό σχολίασαν χθες στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει στον αέρα πως δεν έχει δει το βίντεο με την ερωτική ταινία της Αλεξανδράτου: “Δεν το έχω δει το βίντεο, αλήθεια σας λέω”, είπε η παρουσιάστρια.

Από την άλλη, συνεργάτης της στο πανελ αποκάλυψε πως είδε τις ερωτικές ταινίες με την αγαπημένη παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια!