Οι διασημότερες σταρ του Χόλιγουντ αρετουσάριστες στο νέο ημερολόγιο της Pirelli (pics/video)

Το ημερολόγιο της Pirelli γίνεται όλο και πιο αντισυμβατικό τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι, η καταξιωμένη φωτογράφος Annie Leibovitz επέλεξε να φωτογραφήσει εξαιρετικές γυναίκες του πολιτισμού, δυναμικές επαγγελματίες, αθλήτριες και καλλιτέχνιδες, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην έκδοση του άλλοτε σέξι ημερολογίου με τις καυτές καλλονές.

Φέτος, ο επιτυχημένος φωτογράφος Peter Lindbergh ακολουθεί την ίδια λογική, θέλοντας να αναδείξει την προσωπικότητα, την ευαισθησία και τα κότσια του να είσαι ο εαυτός σου.

Helen Mirren, Kate Winslet, Uma Thurman, Nicole Kidman, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Rooney Mara, Julianne Moore, Alicia Vikander, Lea Seydoux, Robin Wright και Zhang Ziyi συγκαταλέγονται ανάμεσα στις διάσημες σταρ που πρωταγωνιστούν στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της έκδοσης του 2017.

1102395_uma_thurman 1102400_julianne_moore

Το ημερολόγιο φέρει τον τίτλο “Emotional” και οι φωτογραφίες των λαμπερών σταρ του Χόλιγουντ δεν έχουν περάσει από επεξεργασία Photoshop (ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στο σώμα), αφού στόχος του Lindbergh ήταν να μην φτιάξει ένα ημερολόγιο με τέλεια κορμιά αλλά να αιχμαλωτίσει την ευαισθησία και το συναίσθημα, ξεγυμνώνοντας τις ψυχές των γυναικών στις εικόνες και καθιστώντας τους πιο γυμνές από ένα γυμνό.

Sponsored by: