Η 24χρονη πρώην Miss Russia ερωτεύτηκε τον 17χρονο γιο Ρώσου μεγιστάνα! (pics)

Ένα σούπερ μοντέλο με διεθνή καριέρα έπεσε στα δίκτυα 17χρονου γιου Ρώσου μεγιστάνα.

Η 24χρονη καλλονή Alena Shishkova δηλώνει ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Nikita Mazepin, γιου του 48χρονου Dmitry Mazepin, επικεφαλής της Uralchem Integrated Chemicals με περιουσία 1,2 δισ. ευρώ περίπου.

Το ζευγάρι κάνει, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ συχνές κοινές εξόδους, με τον μικρό Mazepin να έχει κλέψει την καρδιά της Shishskova καθώς αν και δεν του φαίνεται εκτός από ζάμπλουτο πατέρα έχει και ταλέντο στην οδήγηση αφού είναι οδηγός αγώνων της Formula 3 και αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας της Force India στην Formula Ένα.

erotetike

Οι δύο δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αν και η διαφορά ηλικίας τους φαίνεται ακόμα περισσότερο εξαιτίας της παιδικότητας του προσώπου του Mazepin.

Η εντυπωσιακή ξανθιά πρώην Miss Russia το 2012 έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο ενώ εργάζεται για διάσημους σχεδιαστές, μεταξύ των οποίων και της Olesya Malinskaya.

erotetike2

Η 24χρονη έχει ένα παιδί από τον πρώην φίλο της, Timati, διάσημο Ρώσο ράπερ.

erotetike3

Τον Αύγουστο η Shishkova σόκαρε τους θαυμαστές της όταν δημοσίευσε φωτογραφία της στην οποία ήταν πολύ λεπτή, με τους χρήστες του διαδικτύου να δηλώνουν σίγουροι πως πάσχει από νευρική ανορεξία, φήμες όμως που κυκλοφορούσαν ήδη έναν χρόνο πριν.

erotetike1

newmoney.gr