Λύγισε on camera η Amber Heard όταν μίλησε για τη βία κατά των γυναικών: «Ως μία γυναίκα που το υπέφερε αυτό, δημοσίως..»!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η Amber Heard πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο για τις γυναίκες που έχουν πέσει θύμα κακοποίησης.

Τον Μάιο που μας πέρασε, η Amber Heard με μώλωπες στο πρόσωπο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και οι καταγγελίες της ότι ο Johnny Depp την κακοποιούσε έκαναν το γύρο του πλανήτη.

«Ως μία γυναίκα που το υπέφερε αυτό, δημοσίως, έχω μια μοναδική ευκαιρία να υπενθυμίσω σε άλλες γυναίκες ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Δεν χρειάζεται να είστε μόνες σας. Δεν είστε μόνες σας και μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό», λέει η 30χρονη σε βίντεο – μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες.

sokareih

Παράλληλα, η Amber επισημαίνει πως «υπάρχει αρκετή ντροπή συνδεδεμένη με την ταμπέλα του θύματος» και, καλώντας όσες γυναίκες έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση να μιλήσουν, αναφέρεται στην δική της περίπτωση: «εάν δεν είχα γύρω μου μερικούς ανθρώπους που πραγματικά εμπιστευόμουν, μερικές γυναίκες, στήριξη, μερικούς φίλους, εάν δεν τους είχα τριγύρω μου, πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου…».

Η ηθοποιός κατήγγειλε τον Johnny Depp για ενδοοικογενειακή βία 

protothema.gr