Φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο παζαράκι από τις Αλκυονίδες

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο του παζαράκι με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη.   

Το φετινό παζαράκι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στο “Sporting Club” (πρώην Λαϊκή) της Τράπεζας Κύπρου, από τις 10:00 μέχρι τις 16:30, και υπόσχεται να προσφέρει μια μέρα γεμάτη ξεγνοιασιά, με ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα γλυκά, διακοσμητικά αντικείμενα και χειροτεχνίες, όλα επιμελημένα από τα Μέλη του Σωματείου, ενώ παιδικές χορωδίες θα δημιουργήσουν μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα παιδιά, καθώς και άλλες δραστηριότητες, όπως κληρώσεις με πολλά δώρα. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν επίσης να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα με πλούσιο μπουφέ με σπιτικά φαγητά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η τιμή του μεσημεριανού μπουφέ θα ανέρχεται στα 10 ευρώ για μεγάλους και 7 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη οικογενειών που μας έχουν ανάγκη.

alkionides-poster-2016