MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Για ένα άψογο πρόσωπο!

Advertisement

Ακόμα κι αν δεν συγκαταλέγονται στην κατηγορία των beauty addict, όλες έχουν τη δική τους διαδικασία περιποίησης. Η ενημέρωση όμως πολλές φορές μας κάνει να πετυχαίνουμε το αντίθετο αποτέλεσμα, αφού ξεχνάμε να εστιάσουμε στα βασικά και πιο σημαντικά και να “ακούσουμε” τις ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας.

- Advertisement -

Πόσες φορές έχετε ξοδέψει χρήματα σε προϊόν που απλά διαβάσατε ή σας σύστησαν ως “πανάκεια”; Ίσως το αποτέλεσμα να σας ικανοποίησε ίσως κι όχι. Έτσι ή αλλιώς, κανείς δεν ξέρει το δέρμα σας καλύτερα από εσάς.

Η ομορφιά έρχεται από μέσα. Και δεν εννοώ μόνο την λάμψη που φαίνεται στο πρόσωπό μας όταν είμαστε χαρούμενες αλλά και την διατροφή. Είμαστε ότι τρώμε και στην προκειμένη περίπτωση ότι πίνουμε. Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή δεν έχει να κάνει μόνο με την υγεία αλλά και με την ομορφιά.

Επιπλέον, το άφθονο νερό αναμφίβολα συμβάλλει σε μία πιο υγιή επιδερμίδα καθώς επίσης εγγυάται μέχρι ενός σημείου την ενυδάτωσή της. Στον αντίποδα, η κατανάλωση αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες και σε καθημερινή βάση μόνο βλάπτει την επιδερμίδα.

Αφήστε την επιδερμίδα σας να αποφασίσει μόνη της για τις θεραπείες που της κάνουν καλό. Δεν χρειάζεται να υπακούτε στην τάδε ή δείνα θεραπεία για πάντα. Ανάλογα την εποχή, την ηλικία και τον τρόπο ζωής, οι ανάγκες τις επιδερμίδας αλλάζουν κι εσείς πρέπει να τις αφουγκράζεστε και να βρίσκετε τι είναι αυτό που κάθε φορά έχει ανάγκη.

Εννοείται ότι και η ψυχολογία παίζει το δικό της, σημαντικό ρόλο σε αυτό που εκπέμπει ένα πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μία περίοδο ξέγνοιαστων διακοπών το πρόσωπο αναζωογονείται!

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK