Νέα Υόρκη: Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Στη θρυλική Νέα Υόρκη τα πάντα μπορούν να συμβούν! 

Η Νέα Υόρκη, είναι ίσως η πιο συναρπαστική πόλη στον κόσμο! Είναι η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή, είναι η πόλη που δε κοιμάται ποτέ!

Η  συναρπαστική αυτή πόλη φημίζεται για τους έντονους ρυθμούς και το ευρύ φάσμα των διαφορετικών εμπειριών που προσφέρει στον επισκέπτη. Με τα τεράστια πάρκα και τις μεγάλες πλατείες, τα πραγματικά γιγαντιαία και επιβλητικά κτήρια, τις σπουδαίες συλλογές μουσείων και γκαλερί και μία εκπληκτική αγορά με εντυπωσιακές πελώριες βιτρίνες, η Νέα Υόρκη αποτελεί έναν από τους πιο must προορισμούς.

Οι δρόμοι της σφύζουν από ζωή, στις τεράστιες λεωφόρους της περπατούν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι. Η συνοικία του  Θεάτρου, η Time Square με τις τεράστιες πινακίδες, το Rockefeller Center, η Diamond Row, το κτίριο της Paramount, η Δημόσια Βιβλιοθήκη και το Carnegie Hall είναι μόνο μερικά από αυτά που θα σας εντυπωσιάσουν!

Στην Νέα Υόρκη έχετε πολλά να δείτε και ακόμα περισσότερα να κάνετε. Τα δέκα κορυφαία αξιοθέατα είναι το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Ellis Island, το Empire State, το South Street Seaport, το Rockefeller Center, το MoMA, τοCentral Park, η Chinatown, το Metropolitan Museum of Art και η γέφυρα του Brooklyn.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το ταξίδι της ζωής! Ανακαλύψτε την πρωτεύουσα του κόσμου και εξερευνήστε την! Ζήστε έστω και για λίγο στο μαγικό κόσμο του “Big Apple”, δείτε το πασίγνωστο Μανχάταν με τους φανταστικούς ουρανοξύστες. Κάντε μια επίσκεψη στην Μέκκα του Shopping, την “Fifth Avenue”, και παρακολουθήστε ένα από τα πολλά θεατρικά σόου ή ένα Μιούζικαλ στο πιο γνωστό θέατρο του κόσμου: το Broadway!

Και μην ξεχνάτε πως στη πολυπολιτισμική Νέα Υόρκη όλα μπορούν να συμβούν….

Ταξιδέψτε στη Νέα Υόρκη με τις καθημερινές πτήσεις της Qatar Airways,με τιμές που ξεκινούν από 980.00 ευρώ – all inclusive, σε οικονομική θέση. 

Λάρνακα -Νέα Υόρκη 

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο

QR 270  LCA  DOH  1915  2330           

QR 701  DOH JFK     0755 1415

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή

QR 270  LCA DOH 1310 1725  

 QR 701 DOH JFK   0755 1415

Νέα Υόρκη -Λάρνακα

Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

QR 702   JFK DOH    2120 1740           

QR 269  DOH LCA    0745 1055

Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο

QR 702  JFK DOH   2120 1740           

 QR 269 DOH LCA  1420 1730